Webinar: LinkedIn Sales Navigator

Är du medveten om att du har tillgång till världens bästa CRM - som i realtid ger dig den absolut mest värdefulla informationen om dina kunder? Registrera dig på detta webinar med Oliver Lopez och lär dig mer om LinkedIn Sales Navigator.

LinkedIn Sales Navigator - världens bästa realtids-CRM!

Tänk om du kunde få ta del av dina kunders idéer och affärsutmaningar? Att du i realtid kunde följa när de lämnar en position och börjar på ett annat företag? Tänkt att du också kunde se vilka människor i ditt nätverk som har kontakt med dina drömkunder?

Ett sånt CRM finns - och det heter LinkedIn Sales Navigator. Däremot så är det förvånansvärt många som inte behandlar och arbetar med CRM:et på rätt sätt.

 

linkedin sales nav

Förstå skillnaden mellan LinkedIn och Facebook

Så när alla lägger upp fredagsdansen och och filmar sig själva när de går och handlar på Ica, så ska du som professionell användare av LinkedIn förstå skillnaden mellan till exempel Facebook och Linkedin.

"Jag räknar alltid mina LinkedIn-kontakter i kronor. Det borde fler göra"

Hur mycket är respektive kontakt värd? Och om du räknar dina kontakter i kronor - så kanske du ska behandla ditt nätverk med lite respekt och tänka en eller två gånger innan du lägger ut vilken skit som helst. 

 

Välkommen att delta på ett  webinar där du kommer att få hjälp och stöd om hur du börjar tjäna pengar genom att använda marknad och sälj på rätt sätt!

 

Innehåll webinar: LinkedIn Navigator (22 min+Q&A 10 min)

  • Så blir du källan till insikter och kunskap som hjälper dina kunder att ta vettiga och genomtänkta affärsbeslut
  • Vilka integrationsmöjligheter mot andra system finns med LinkedIn Sales Navigator?
  • Hur ska du bearbeta ny information?
  • Så följer du och har koll på dina kunder
  • Så jobbar du med segmentering och listor i LinkedIn Sales Navigator
  • Så blir du en connector - som kopplar ihop andra människor
  • Så använder du LinkedIn Sales Navigator smartast på din telefon

Om Oliver Lopez

Föreläsare och grundare av Structsales. Genom sin egen erfarenhet samt kundprojekt levererar han handfasta tips på hur ni som företag bör tänka för att sälja mer nu och i framtiden. 

Se webinar direkt!