Webinar: Sales Enablement - det nya "svarta"

Ett webinar om hur du får ihop modeller som bland annat Inbound Marketing, Account Based Marketing och Social Selling till EN process med fokus på affärsvärde!

Förstå hur du kan stötta säljarna

 

I detta webinar kommer vi kortfattat att förklara begreppet Sales Enablement och hur du faktiskt kan jobba med det konkret i din organisation. 

Innehåll: (30 min)

  • Vad är Sales Enablement? Många marknadsförare och säljare pratar om Sales Enablement nu och det har blivit det nya modeordet för oss som jobbar med marknadsföring och försäljning. Men vad innebär det och är det så nytt?
  • Sales Enablement, Inbound Marketing och Social Selling  Hur hänger dessa ihop och hur kombinerar du dem för maximalt affärsvärde? 
  • Sales Development Representative (SDR/BDR), nyckeln till Sales Enablement och affärer. SDR/BDR-rollen blir  allt viktigare och har vuxit till att bli en nyckelroll i din säljorganisation. Från att tidigare ha varit en enkel roll som innesäljare så har SDR:en idag vuxit till en mer strategiskt viktig del i en sälj- och marknadsorganisation med fokus på att driva affären.
  • Så får du säljarna att älska ditt content! Faktum är att 80 % av all content som tas fram av marknadsavdelningar används inte ens av säljarna – hela 80 %! Varför? Det är så onödigt...

Detta webinar har redan varit men finns inspelat. Fyll i dina uppgifter i formuläret så skickar vi länk till dig så att du kan kolla direkt!

Jag vill delta på webinaret