Utbildning - Social Selling 2.0

Frigör kraften av Sociala kanaler i er försäljning

Utbildning Social Selling 2.0

Med utbildningen Social Selling 2.0 får du och din organisation inte bara tips och praktiska övningar, utan också en större förståelse för hur du kan använda digitaliseringen framgångsrikt i din försäljning. Utbildningen kommer dessutom att ge dig de senaste verktygen, funktioner, arbetssätt och de bästa genvägarna till att öka dina digitala affärer. Boka en utbildning med oss och få:

  • Förståelse för vad Social Selling 2.0 är och hur det kan användas i din försäljnings-strategi
  • Ett ramverk för hur du når dina kunder där de befinner sig och med rätt budskap
  • En struktur för hur du anpassar din försäljning till hur kunderna köper

Hur går utbildningen till?
Utbildningen genomförs under två heldagar med ca 3-4 veckors mellanrum. Till detta kommer en halvdags uppföljning ca 4 veckor efter utbildningsdag 2. Allt är förlagt till deltagarnas egen arbetsplats och dator. Pedagogiken som används är situationsanpassad pedagogik, dvs. lärande utifrån er organisationskultur, er nuvarande affärssituation och era behov. Teori i grupp varvas med praktiska övningar och personlig coachning. Utbildningen syftar till att skapa bästa förutsättningar för din organisations långvariga och hållbara resultat. 

Kostnad
8900 kr per person exklusive moms.

Notera att vi aldrig delar din e-post med någon annan. Den kommer att användas till att skicka dig information om utbildningen och annan inspiration inom sälj och marknadsföring via e-post. Du kan självklart enkelt avregistrera dig ifrån dessa.

Anmäl dig här