Utbildning - Hubspot

Få användarna att älska ditt system

Utbildning i HubSpot 

HubSpot som verktyg är extremt kraftfullt. Vi på Structsales ser däremot ofta att kunder köper in HubSpot utan att ha en tydlig plan för hur de vill jobba med verktyget. Tråkigt nog så missar man då en stor del av styrkan med HubSpot. Boka en utbildning med oss och lär dig

  • Grunderna i Inbound Marketing
  • Hantera omfattande workflows och lead scoring
  • Hur du jobbar med kampanjer och rapportering i HubSpot
  • Modeller för ROI och hur du kopplar HubSpot mot affärsresultat
  • Tips och inspiration kring hur du bäst får säljarna att stänga dina leads
  • Hur du bygger Personas och jobbar med dessa direkt i HubSpot

Hur går utbildningen till?
Utbildningen genomförs under två heldagar med ca 3-4 veckors mellanrum. Allt är baserat på att deltagarna använder sin egen dator och sina egna kampanjer och arbete. Utbildningen är öppen för alla marknadsförare i olika organisationer och sker hos oss på Structsales. Utbildningen riktar sig mot både nya och erfarna marknadsförare. Under dag 1 lämnar kursdeltagarna en lista på saker de vill testa i sin egen portal. Detta följs därefter upp under dag 2. Teori blandas med praktik för att få bästa möjliga förutsättningar att dra nytta av Hubspot efter utbildningen. 

Kostnad
8900 kr exklusive moms/ person

Notera att vi aldrig delar din e-post med någon annan. Den kommer att användas till att skicka dig information om utbildningen och annan inspiration inom sälj och marknadsföring via e-post. Du kan självklart enkelt avregistrera dig ifrån dessa.

Anmäl dig här