Onlineutbildning: Optimera din försäljning i digitala kanaler

Du som jobbar med försäljning vet ju att säljrollen har blivit extremt komplex på kort tid. Svårare att boka möten, tuffare att hitta nya kunder och i stort sett omöjligt att skilja dig från konkurrenterna. 

Nu har vi dessutom på grund av rådande världsläge svårt att få träffa våra kunder överhuvudtaget. Så hur möter vi denna växande utmaning i säljrollen och i samhället?

Vi på Structsales har länge känt ett stort tryck på våra webinars, speciellt de som handlar om digital försäljning. Som ett resultat av detta och efter önskemål från våra närmare 1000 webinardeltagare har vi nu tagit fram en utbildning:

 

Optimera din försäljning i digitala kanaler

Utbildningen är på 5x30 minuter och innehåller följande block:

  • Introduktion (din kund, ditt värdebudskap och din kommunikation)

  • Hur du planerar och genomför ett säljmöte med video

  • LinkedIn och Social Selling för prospektering

  • Videoprospektering

  • Emailprospektering

Tanken är att med hjälp av utbildningen ska du kunna fortsätta att jobba med din försäljning, även om du inte träffar dina kunder! Vi hoppas självklart att vi så snart som möjligt skall kunna komma tillbaka till ett läge där det fysiska mötet igen blir möjligt. När detta sker så har du som gått utbildningen det bästa av två världar och kan kombinera det digitala med det analoga.

Ladda ner hela innehållet för onlineutbildningen här:

LADDA NER PDF

 

Utbildningen hålls i grupp men vill du boka specifikt för ditt företags säljteam, går det naturligtvis bra så skriv i så fall in det på kommentarsfältet i formuläret nedan (samt skriv in alla deltagares emailadresser så vi kan skicka dem möteslänkar).

Du kommer att kunna gå på utbildningen för-eller eftermiddagsblocken (och om du missar något tillfälle kan du ta igen det på eftermiddagen om du valt förmiddagsblock och tvärtom om du valt eftermiddagsblock).

Onlineutbildningen kommer att hållas via videoverktyget Zoom. Utbildningen erbjuds både som en öppen utbildning och som företagsanpassad.

 

Vi ser fram emot att se utveckla din kompetens inom försäljning och träffa dig online inom kort!

Oliver Lopez som håller i kursen är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez

 

Pris

4 900 SEK/per person

För att köpa onlineutbildningen fyll i formuläret nedan. Det som händer då är följande:

1. Utifrån din beställning nedan i formuläret får du ett tackmail med en betalningslänk där du betalar med kort. Skriv i fritextfältet om du istället föredrar faktura.

2. Du kommer att få ett bekräftelsemail på email med mer information.

 

Fyll i formuläret för anmäla dig på onlineutbildning