Jobba hos oss

Vi söker en Digital Specialist

Digital Specialist

Är du grym på digital kommunikation och marknadsföring? Gillar du att arbeta både strategiskt och mer hands-on? Coolt, då är du kanske vår nästa stjärna. Vi växer stadigt med våra kunder och letar nu efter en nyfiken och resultatdriven marknadsförare med fokus på affärsvärdet för kunden. Vi har en häftig resa framför oss – häng med!

Du har erfarenhet av Inbound och Content Marketing och gillar att planera och skriva innehåll som attraherar och konverterar besökare. Du kommer främst att arbeta i systemet HubSpot, men du behöver inte vara en expert på en gång. Vi hjälper dig! Vi värdesätter istället att du tycker om eget ansvar, är van att driva projekt, pedagogisk och duktig på att lära ut och inspirera våra kunder. Hos oss får du en arbetsplats full av glädje, frihet, kreativitet och inspiration – så vi hjälps åt och pushar varandra till att alltid vara bättre än igår.

Tjänsten innebär att du stöttar våra kunder i bland annat:

  • Utbildning och implementering av marketing automation-systemet HubSpot
  • Strategiskt stöd kring HubSpot och Inbound Marketing
  • Support och strategiskt stöd gällande vår model "Unified Business Model", en modell som integrerar försäljning och marknadsföring för att maximera värdet för våra kunder.
  • Operativt arbete i HubSpot. Exempelvis att sätta upp kampanjer, workflows, landningssidor, formulär, listor med mera.
  • Skriva innehåll till exempelvis blogg, guider, e-post med mera
  • Rapportering kring resultat och aktiviteter kopplat till digital marknadsföring.

Så om du lever och andas digitalt, om du älskar att utvecklas och lära dig nya saker och om du vill vara med på en spännande resa - då vill vi gärna träffa dig! Kontakta oss så berättar vi mer om de stora möjligheter du har att växa i din roll hos oss. Dessutom får du jobba med stora nordiska organisationer som kunder och hjälpa dem att växa sin affär. Det är häftigt!

Ansök här