Skapa värde eller dö!

En överlevnadshandbok i B2B-försäljning skriven av Oliver Lopez för säljare, säljchefer och företagare som vill bli bättre inom modern försäljning.

Innehåll

 

I "Skapa värde eller dö" går Oliver Lopez på djupet med förvandlingen av B2B-säljaren. Från en "lurdängare" till en värdeskapande managementkonsult som levererar aha-upplevelser och kunskap. Med boken ger Oliver en inblick hur spelplanen för B2B har ritats om, hur du blir en värdeskapande säljare, samt delar med sig av sina egna tips och tricks från många år i branschen.

Lär dig om den nya kundresan, om allt ifrån att hitta nya och rätt kunder via digitala kanaler till att steg för steg gå igenom från hur du inleder till avslutar försäljningsprocessen. Att planera och genomföra möten för att sedan ta fram rätt erbjudande, förhandla och till slut komma till en överenskommelse med din kund.

"Ju mindre värde du tillför, desto större risk att du blir överflödig som säljare."

Oliver Lopez är föreläsare och grundare av Structsales. Med över 20 års erfarenhet som säljare, säljchef och företagare har han en djup förståelse för transformationen från hur företag gjorde affärer tidigare och hur företag gör idag.

Föreläsning-av-Oliver-Lopez


Recensioner från läsare:

”Den här boken lyfter det viktigaste kring transformationen inom försäljning och är en bok jag kommer att köpa till mina säljare. Jag rekommenderar alla som jobbar med B2B-försäljning att läsa boken"
- Pernilla Arensparr, VD på Cristie Nordic

“Olivers bok "Skapa Värde Eller Dö" är en handbok i B2B-försäljning. Boken är strukturerad på ett sätt som gör det enkelt att hitta samtliga delar i försäljningsprocessen. Jag gillar även att boken utgår ifrån en kombination av traditionell försäljning med även stort fokus på det digitala. En handbok i modern B2B-försäljning helt enkelt!"
-  Rebecca Idh, Account Manager på Goava

"Skapa värde eller dö, av Oliver Lopez kan närmast beskrivas som en handbok för alla som vill göra affärer idag. Oliver går igenom alla metoder och begrepp som du behöver känna till."
- Rolf Lindström

"Oliver Lopez bok bjuder på viktiga frågeställningar med konkreta tips av värde och viktiga checklistor som hjälper en att inte missa det självklara. En lättläst överlevnadshandbok som stöttar dig i att förstå din kund bättre."
- Jaquline Gyllenberg, Utbildningsledare för försäljningsklasserna på Stockholm School Of Business

"Jag har just läst boken av Oliver Lopez och kan bara hålla med. Den är up-to-date med hur det funkar (och inte funkar) idag. Vikten av att väva samman marknadsföring, sälj och digitalisering. Mycket bra läsning."

- Anders Cöster, Project Manager

"Det är en lättläst handbok som ger bra insyn i hur sälj och marknad tillsammans skapar ett högre värde för företaget."
- Therese Falkbåge, Marknadschef på IT-total

it-total-recension

 

 

 

 

 

 

Pris

295 SEK+porto 85 SEK

För att beställa boken fyller du i formuläret nedan. Det som händer då är följande:

1. Utifrån din beställning nedan i formuläret (kontaktuppgifter och antal böcker) får du ett tackmail med en betalningslänk där du betalar med kort.

2. Efter att du betalat kommer boken skickas till dig per post. 

Oliver-Lopez-_-Bok-_-Skapa-värde-eller-dö-cover

 

Fyll i formuläret för att beställa boken