http://cdn2.hubspot.net/hub/298836/file-2384084195-jpg/miami/site/miami-hero-default-image.jpg

Social Selling är dött, välkommen Social Selling 2.0!

offer image

Social Selling 2.0

Du som jobbar med försäljning vet självklart att säljrollen har blivit extremt komplex på kort tid. Svårare att boka möten, tuffare att hitta nya kunder och i stort sett omöjligt att skilja dig från konkurrenterna. 

Med utbildningen Social Selling 2.0 får du och din organisation inte bara tips och praktiska övningar, utan också en större förståelse för, hur du kan använda digitaliseringen framgångsrikt i din försäljning. 

Vad är Social Selling?

När Social Selling som fenomen uppkom i början av 2000-talet trodde marknaden att detta var det nya sättet att göra affärer på. Kurser anordnades och utbildningar hölls. Fortfarande idag är Social Selling ett av de hetaste begreppen inom modern försäljning. Problemet är bara att affärer görs inte på nätet! De görs i personliga möten.

Hur går utbildningen till?

Utbildningen genomförs under två heldagar med ca 3-4 veckors mellanrum. Till detta kommer en halvdags uppföljning ca 4 veckor efter utbildningsdag 2. Allt är förlagt till deltagarnas egen arbetsplats & dator.

pdfIcon

Hämta produktblad

Priset är 8 900:- per deltagare (priset är ex. moms)

Anmäl dig i formuläret till höger så kontaktar vi dig med planering av datum för genomförande. (anmälan är bindande, kan inte du komma får du gärna skicka en kollega istället).