http://cdn2.hubspot.net/hub/298836/file-2384084195-jpg/miami/site/miami-hero-default-image.jpg

Få ut mycket mer ur HubSpot!

offer image

Utbildning i HubSpot 

När HubSpot myntade Inbound Marketing för ett antal år sedan blev det en revolution inom marknadsföring. Under en kort period fick HubSpot in många nya kunder som började jobba med verktyget.

Tyvärr är det alltför vanligt att HubSpot stannar hos marknadsavdelningen. Den stora utmaningen ligger i att få försäljningsavdelningen att förstå och ta till sig Inbound. Med denna utbildning vill vi ge er som jobbar med HubSpot rätt förutsättningar för att kunna mäta ROI och inte bara generera leads, utan leads som säljarna bryr sig om.


Varför en utbildning?

Vi får ofta frågan från våra kunder om vi inte kan anordna en utbildning så att de kan träffa andra som redan jobbar med HubSpot. Att kunna byta erfarenheter och lära sig av varandra är viktigt. Dessutom är ni en hel del därute som har jobbat med HubSpot ett tag och som nu vill ta nästa steg - välkomna!

Hur går utbildningen till?

Utbildningen genomförs under två heldagar med ca 3-4 veckors mellanrum. Allt är förlagt till deltagarnas egen dator men tillsammans med andra marknadsförare från andra företag hos oss på Structsales.

När hålls utbildningen?
Utbilningen hålls tisdag 28/3 + fredag 14/4 eller fredag 7/4 + fredag 28/4. Välj det datum som passar i formuläret till höger. 

pdfIcon
Hämta produktblad

 Priset är 8 900:- per deltagare (priset är ex. moms)

Anmäl dig i formuläret till höger så kontaktar vi dig med planering av datum för genomförande. (anmälan är bindande, kan inte du komma får du gärna skicka en kollega istället).